categorieen Menu
Categorieën
https://www.buzaglo.nl/nl/
Zoek op naam, nummer, kenmerk...
 
1
2
Buzaglo

Innovatie, productie, kwaliteit

Buzaglo sinds 1879, actief in de fietsenbranche!

Zo’n 140 jaar geleden begon Buzaglo in Amsterdam als een import/export bedrijf in exotische en unieke producten uit het “Verre Oosten”. Die verre contacten bestaan nog steeds en vormen de basis van werderzijds respect en vertrouwen.

Buzaglo is nu uitgegroeid tot een kerngezond bedrijf in vouwfietsen, fietsonderdelen en –accessoires

Met onze specialisatie in vouwfietsen richten we ons (met onze klanten) op een bijzondere doelgroep, die altijd en overal mobiel wil zijn. Ons brede assortiment onderdelen en accessoires, fabrieksmerken of onder diverse huismerken,  is een veelzijdig aanbod kwalitatief en aantrekkelijk geprijsde producten. 

Vanuit Almere verzorgen we dagelijks leveringen door Noordwest-Europa. Wij leveren aan groothandelaren, die op hun beurt leveren aan Tweewielerspecialisten, Reparateurs en (online) Webshops.
Buzaglo levert niet rechtstreeks aan consumenten.

Buzaglo levert direct uit voorraad, is veelzijdig en altijd voordelig!

  • Fabrikanten zien Buzaglo als hun magazijn voor Europa en zorgen voor het op peil houden van de voorraad. Voor zelf importerende groothandelaren zijn wij een welkome extra (voorraad) buffer of hèt servicepunt voor onderdelen of garanties. 
  • Grootafnemers kiezen er voor om onder eigen merk onze producten te presenteren en onze product-ontwikkelaars leveren precies op maat en volgens de 'eigen' specificaties.
  • De service afdeling van Buzaglo kan bogen op expertise van elke categorie artikelen. Wij zijn door de fabrikanten aangemerkt om namens hen garanties te beoordelen en af te wikkelen, of onderhoud aan uw producten te begeleiden. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de erkende dealers, verspreid over NoordWest Europa.
  • De ontwikkelafdeling van Buzaglo werkt nauw samen met de ingenieurs van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen. Kwaliteit staat voorop. Daarna begeleiden wij in de keuzen ludiek of degelijk, design of basic, praktisch en duurzaam.