categorieen Menu
Categorieën
https://www.buzaglo.nl/nl/
Zoek op naam, nummer, kenmerk...
 
1

Innovatie

In vouwfietsen, fietsonderdelen en –accessoires

2
Buzaglo

Innovatie

In vouwfietsen, fietsonderdelen en –accessoires

Nieuws

Sinds 1879 hofleverancier aan de fietsengroothandel in Europa

Sponsoring Human Power Team Delft & Amsterdam

Juli 2019

In samenwerking met IceToolz en Alpina sponsort Buzaglo dit jaar het Human Power Team Delft & Amsterdam. Dit studententeam is sinds 2010 bezig met het verleggen van de menselijke grenzen. In het proces van het ontwikkelen en verbeteren van hun aerodynamische ligfiets ‘VeloX’ zijn er al een aantal records gevestigd.

In 2017 en 2018 is het team wereldkampioen geworden met de World Human Powered Speed Challenge in Nevada, Verenigde Staten. Dit kampioenschap staat ook wel bekend als de Formule 1 van wedstrijd van de fietswereld. Komend jaar zal het huidige team een poging doen om het wereldsnelheidsrecord voor vrouwen te verbeteren.

Het stimuleren van het Human Power Team Delft & Amsterdam zorgt voor een positieve invloed op de voertuigindustrie. Deze studenten vormen een inspiratie voor de jeugd en pleiten voor een duurzame toekomst. Buzaglo draagt hier dan ook graag zijn steentje aan bij!

Europees Distributiecentrum IceToolz fietsgereedschap

Maart 2018

Buzaglo vertegenwoordigt Icetoolz al meer dan 25 jaar in de Benelux en is daarmee één van de oudste en grootste verdelers van Icetoolz in Europa. Icetoolz producten worden geproduceerd in Taiwan. De levertijden zijn hierdoor redelijk lang en de beschikbaarheid is daardoor niet optimaal. Vanaf maart 2018 start Buzaglo, in samenwerking met Icetoolz, een Europees Distributiecentrum. Het programma en de voorraad worden aanzienlijk vergroot in Almere, waardoor de beschikbaarheid van het complete programma in heel Europa beter zal worden. Een mooie samenwerking als belangrijk gereedschap voor het succes van een prachtig merk.

Europees Servicecenter Tektro Onderdelen

April 2015

Naast een aantal mooie merken uit Japan, vertegenwoordigt Buzaglo een groot aantal merken uit Taiwan. Met sommige merken bestaat het contact al vele jaren en zijn de relaties naast zakelijk ook bevriend geworden. Dit is ook het geval met Tektro. Een verschrikkelijk mooi bedrijf met enorm fijne mensen, die allemaal maar één passie nastreven en dat is: de allermooiste remmen van de hele wereld maken. Voor Buzaglo is het alleen maar een eer als verdeler van zo een mooi merk in de Benelux op te treden.

Naast een volwassen programma van remgrepen en remsets uit voorraad leverbaar, adviseren wij fabrieken op het gebied van remsystemen voor eerste montage en hebben wij een groot programma aan serviceonderdelen voor met name de hydraulische remmen op voorraad.  

Europees Servicecenter Dahon Onderdelen

Januari 2014

De samenwerking met Dahon werd gestart in 2003. Het begin voor Buzaglo als een aanbieder van vouwfietsen in vele vormen en maten. Inmiddels zijn ze bij Buzaglo Dahon, voelen ze Dahon en denken ze Dahon. Vanaf de start heeft Buzaglo het service gedeelte op zich genomen en is er een archief aan geschiedenis ontstaan over frames en losse onderdelen door de jaren heen. Dahon heeft Buzaglo gevraagd om de knowhow en de imposante voorraad die inmiddels is aangelegd open te stellen voor heel Europa. Nu kunnen we eindelijk zeggen dat onze service grenzeloos goed is.

Bekijk het verhaal