categorieen Menu
Categorieën
https://www.buzaglo.nl/nl/over-buzaglo
Zoek op naam, nummer, kenmerk...

Over Buzaglo

Het team van Buzaglo staat voor u klaar!

In Almere hebben we onze kantoren, de verpakkingsafdeling en het magazijn. Hier zijn we dagelijks druk doende om met z’n allen te zorgen dat er (weer) lekker gefietst kan worden in de Benelux en daar buiten.

Naast onze eigen merken...

Naast onze eigen merken: Catch-it; Ikzi Light; Mirage; NietVerkeerd; PexKids en Pythonslot, vertegenwoordigt Buzaglo een flink aantal andere mooie fietsgerelateerde merken, zoals: Assize; Beto; Biologic; Dahon; Hozan; IceToolz; Innova Tyre; ISM; Massload; Minoura; Taya; Tektro; TRP; TranzX; Twonav; VDO; Velo; Weldtite. Als u meer wilt weten over wat we allemaal “in huis” hebben, klik dan bijvoorbeeld op de Catalogus. Voor de duidelijkheid; Buzaglo levert niet aan consumenten.

Uw huismerk? Buzaglo regelt het van A t/m Z!

Buzaglo helpt een groot aantal klanten met hun eigen (huis)merken. In samenwerking met onze eigen verpakkingsafdeling, ontwerpen, ontwikkelen, verpakken we voor hen fietsonderdelen en -accessoires. We plannen samen de hoeveelheden, kopen de onderdelen + de verpakkingen voor hen in, houden alles keurig op voorraad en leveren op verzoek, direct, aan hen uit.

Met deze veelzijdige en flexibele dienst, zorgen we er samen voor dat de schappen altijd goed gevuld zijn en de consument (de fietser) zorgeloos kan (blijven) fietsen.

Uitstekende service?

Buzaglo regelt het flexibel en snel...

Buzaglo is tevens (Europees) Service center voor Dahon en Tektro. Daardoor is niet alleen de juiste productkennis aanwezig, we kunnen onze klanten ook meteen helpen met het leveren van de noodzakelijke spare-parts of onderdelen die snel vervangen moeten worden bij garantiegevallen. Voor meer informatie: check de pagina Service.