categorieen Menu
Categorieën
https://www.buzaglo.nl/nl/cyclus-tools
Zoek op naam, nummer, kenmerk...

Cyclus Tools

De fietswerkplaats is een zeer belangrijk onderdeel van de fietsspecialist. Onderhoud, reparatie en het monteren van nieuwe fietsen behoren tot de standaardservice voor de klanten. Om die service te kunnen aanbieden, is een grote hoeveelheid speciaal gereedschap nodig. De reparatie moet rendabel zijn en het gereedschap en de werkplaats moeten aan de hoogste eisen voldoen.
Cyclus Tools® gereedschap is ontwikkeld voor de professionele fietswerkplaats. Het omvangrijke assortiment loopt van een reparatiestandaard tot hoog gespecialiseerd gereedschap zoals de verstelbare balhoofdbuisfrees met handige details.
Professionele mecaniciens en veeleisende fietsliefhebbers hebben innovatief en betrouwbaar gereedschap nodig.
Cyclus Tools® gereedschap wordt in Europa geproduceerd en ondergaat regelmatig kwaliteitscontroles. Om de werking te demonstreren stelt Cyclus Tools® videoclips ter beschikking via www.cyclus-tools.eu.

Slim gereedschap systeem
De snap.in gereedschap systemen van Cyclus Tools® zorgen voor plaats besparing, kostenreducering en flexibiliteit van de werkplek. Met slechts één gereedschapshouder maakt het systeem snel en eenvoudig verscheidene montage- en demontage- werkzaamheden mogelijk, zoals frees en snijwerk. Door de compacte uitvoering is het systeem zeer goed te gebruiken voor gebruik onderweg.

Bekijk onze volledige catalogus online: Cyclus catalogus 2019

Montage
montage

Montage

Multi tools
multi tools

Multi tools

Onderhoud
onderhoud

Onderhoud

Universeel
universeel

Universeel

Gereedschapsets
gereedschapsets

Gereedschapsets

Opbergsystemen
opbergsystemen

Opbergsystemen

Winkel en werkplaats
winkel en werkplaats

Winkel en werkplaats

Spare parts
spare parts

Spare parts